Referenties

Margriet Koerts

Directeur / Eigenaar, People4office

In 2005 ben ik begonnen met ondernemen in de Recruitment branche en vanaf het begin heeft MEB Bedrijfsverzekeringen mij advies gegeven over welke verzekeringen ik nodig had. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar meer dan 30 man personeel en is MEB met mij meegegroeid en adviseren zij mij nog steeds met de juiste verzekeringen voor onze organisatie.

Wat ik bijzonder plezierig vind aan MEB is dat zij mij altijd proberen te ondersteunen met verzekeringsvraagstukken, hun kennis over verzekeringen up-to-date houden, geen onverklaarbare facturen sturen en daarnaast ook veel lol met de organisatie achter MEB heb!

MEB kan ik van harte aanbevelen en heb ik al bij meerdere (startende) ondernemers aangeraden en ook zij zijn zeer tevreden over de dienstverlening die MEB biedt.

Dank voor de prettige samenwerking,

Margriet Koerts

E. Bastiaansen

Eigenaar, Interteach B.V.

Sinds 2011 doen wij zaken met MEB Bedrijfsverzekeringen en zij hebben ons altijd goed geïnformeerd over de mogelijkheden.

Prettig is het meedenken met de problematiek binnen de uitzendbranche.

MEB Bedrijfsverzekeringen verzorgt al onze verzekeringen, waardoor wij voor alle verzekeringen slechts één aanspreekpunt hebben. Dat loopt uitstekend.

E. Bastiaansen

R. Bogert

Eigenaar , Uitzendbureau FB People

We zochten als uitzendorganisatie een gesprekspartner die weet wat er in onze branche speelt. Dat misten we bij onze oude adviseur. Daarnaast wilden we besparen op het verzekeringspakket.  We kwamen door een tip van onze accountant bij M.E.B. Bedrijfsverzekeringen en zijn van begin tot eind perfect geadviseerd. De uiteindelijke besparing bedroeg voor ons 19 procent en we meteen een analyse van ons volledige verzekeringspakket.

Daarnaast wordt er pro-actief gehandeld, bijvoorbeeld mbt de nieuwe Ziektewet. Daardoor zullen we in de toekomst besparen op ziektewet en WGA-flex en dat vergroot onze concurrentie-kracht in de markt.

R. Bogert

Sheila Burggraaf

Eigenaar, Burggraaf Transport B.V.

Ons Transport bedrijf bestaat al bijna 53 jaar. Wij zijn een klein familiair bedrijf maar groots in ons vak. Compleet ingericht op onze klant voorzien wij de GGW. Later is onze handelstak uitgebreid met verkopen van sierbestrating ed aan particulieren en hoveniers.

Onze handel is snel, en gaat met complete open en eerlijkheid. Wij hebben meerdere verzekeraars gehad, waar wij met goed vertrouwen onterecht in hebben geloofd en zijn uiteindelijk bij MEB terecht gekomen. Als wij eerder het bestaan wisten, waren we al veel eerder overgestapt.

Wat een fijne mensen, eerlijk en open advies, ze houden alles voor ons in de gaten (iets waar we zelf geen verstand van hebben maar ook de tijd niet) en informeren ons daar netjes over, ze hebben onderling ook heel goed contact, dus als je toevallig een keer een ander aan de lijn krijgt zijn ze op de hoogte van de situatie.

Van ons krijgen ze voor service en kwaliteit zeker een dikke verdiende 10

Eigenaar S. Burggraaf Transport B.V