Kredietverzekeringen / overige

We hebben met een van de grootste kredietverzekeraars een branchetarief afgesproken waardoor u bespaart op deze verzekeringen.  Mocht u daar meer over willen weten neemt contact op met ons of vul het contactformulier in.

Kredietverzekering

De kredietverzekering keert openstaande facturen uit mocht uw klant niet (kunnen) betalen cq failliet gaat. Omdat de salarissen van gedeatcheerden en uitzendkrachten altijd voorgeschoten moeten worden, kan dit leiden tot behoorlijke financiele risico’s . De kredietverzekering beperkt deze. Niet in alle gevallen wordt het krediet op uw klant goedgekeurd door de verzekeraar. Dat moet voor u dan ook een signaal zijn om voorzichtig met die klant om te gaan. Doordat u hier alert op bent voorkomt u wellicht een toekomstig verlies.

De voordelen

De voordelen van een kredietverzekering op een rij:
– Uw debiteur wordt gescreend;
– U hebt een pressiemiddel in handen richting de klant;
– De verzekeraar verzorgt ook het incasso mocht er niet geïncasseerd kunnen worden;
– Zeker zaken doen zorgt voor rust

Onze ervaring is dat onze klanten die een kredietverzekering afsluiten het beter voor elkaar hebben en deze klanten laten dan ook een betere groei zien dan concullega’s die het risico nemen.

Wegas

Een wellicht minder bekende maar onmisbare verzekering voor elk bedrijf. Als er bijvoorbeeld een uitzendkracht in zijn eigen auto voor u (voor de zaak) onderweg is en letsel oploopt dan kan hij/zij zowel het inlenende bedrijf als de uitzendorganisatie aansprakelijk stellen voor alle schade (inkomensverlies, smartegeld, aanpassing huis etc).

Speciaal daarvoor is er de WEGAS-verzekering. Deze dekt dit risico voor u af tot een bedrag van 2 miljoen euro.

Bestuurdersaansprakelijkheid

Ondernemers in de flexbranche weten dat het helaas ook voorkomt dat bedrijven failliet gaan.  Vandaar ook het nut van de kredietverzekering (zie boven).  Mocht er toch iets fout gaan dan kan het zijn dat u als bestuurder/ commissaris aansprakelijk wordt gesteld in prive. Daarvoor is deze verzekering er, om uw prive-vermogen te behoeden voor aanspraken van curatoren. Schuldeisers, belastingdienst.

Alle voordelen MEB-transport pakket

  • Scherpe premies
  • Transport- helpdesk
  • Aparte schadedesk
  • Ook voor eigen rijders scherpe tarieven
  • Letsel chauffeurs tot 2,5 miljoen euro
  • Vaste premie vrachtauto
  • Samenwerking 25 verzekeraars
  • Onafhankelijk advies
  • Scherpe premie verzuimpolis Personeel
  • Mogelijkheid inschakelen preventieadviseur